Zanotti sandalenhakken Fusciaroze maat authentieke Suede Nieuwe 36 Giuseppe ikXuPZ
Uk 44 Sneakers Adidas Maat 9 Flux Black 5Eu Zx S32279 8ONm0vnw
Speed 10 5 ​​Turf Sneakers Mens Schoenen Nike Retro A4817558 Max Air 0vwnmN8

Large Santana SuitSize St JohnDamesZwart Knit hdCtsxQr

Base schoenen favoriete fashion bloggers

  • Large Santana SuitSize St JohnDamesZwart Knit hdCtsxQr
  • Large Santana SuitSize St JohnDamesZwart Knit hdCtsxQr

Ongeveer 10 jaar geleden was de wereld binnengevallen door de mode voor “lamberdzhek” — stijl houthakker of een houthakker die het draagt plaid shirts, eenvoudig broek met veel zakken en een ruwe bruine laarzen. Klik vervolgens op de golf van populariteit fashionista ‘ s gekocht, schoenen van Timberland, te combineren met een casual kleding. Nu is deze stijl lijkt hopeloos verouderd, maar vooral van de schoenen, waar het gemakkelijk is om zich een canadese Boswachter, werd een tijdloze klassieker. Vandaag de dag, mode bloggers terug te komen naar deze Schoen is dat het niet verwonderlijk functionaliteit, de veelzijdigheid en het gemak van voorrang.

Een duidelijke plus van schoenen “houthakker”, is dat ze echt naar om het even welke kleding en afbeeldingen toe te voegen casual chic. De klassieke combinatie is met een donkere opgerolde jeans, gezellige truien en losse denim shirts. In de winter, het is alleen nodig om toe te voegen de schapenvacht vacht — een stijlvolle manier, van die niet willen om eruit te komen, klaar. Ook zal er interessant met de schoenen denim overalls, losse kleden in bloem rok “schoolmeisje” en zo verder.

overdekte gehaakte vest Tan dames Vintage Soft knopen 4 sweater Hand 08wOknP

Whitexmulticolor Celine Shoes 36 Shoes 273611 Celine Shoes Whitexmulticolor 273611 273611 Celine Whitexmulticolor 36 kZXuOPTwi

Street Grove crossbody Nwt zwart lederen Spade 98687016797 Kate Wkru4194 Millie schoudertas 0nwkOP

14230 Leren dameslaarzen Belfast Florsheim 001 Zip Heren Zwart e2bH9IWEYD

Large Santana SuitSize St JohnDamesZwart Knit hdCtsxQr
Leder Silver Signature and Hardware Canvas Schoudertas Brighton Suede Heart I PnwONk80X