L Jurk Two SundressRope Design 22 A1204 Twill Maat Womens Twenty Straps sdQhrt
Leren Big Bronze Liu Logo Handtas Schouder JoBorsa Zip Pelle Shiny TKJcFl1
gerimpeld Penpunt Sz Hardy laklederenkellaarzen Zwart Pierre en rood 40belle rBdshtQCxo

Nwt Holden Rydell damesjack groenbot voor damesUltramarijn Medium xrCBoedW

Base schoenen favoriete fashion bloggers

  • Nwt Holden Rydell damesjack groenbot voor damesUltramarijn Medium xrCBoedW
  • Nwt Holden Rydell damesjack groenbot voor damesUltramarijn Medium xrCBoedW

Ongeveer 10 jaar geleden was de wereld binnengevallen door de mode voor “lamberdzhek” — stijl houthakker of een houthakker die het draagt plaid shirts, eenvoudig broek met veel zakken en een ruwe bruine laarzen. Klik vervolgens op de golf van populariteit fashionista ‘ s gekocht, schoenen van Timberland, te combineren met een casual kleding. Nu is deze stijl lijkt hopeloos verouderd, maar vooral van de schoenen, waar het gemakkelijk is om zich een canadese Boswachter, werd een tijdloze klassieker. Vandaag de dag, mode bloggers terug te komen naar deze Schoen is dat het niet verwonderlijk functionaliteit, de veelzijdigheid en het gemak van voorrang.

Een duidelijke plus van schoenen “houthakker”, is dat ze echt naar om het even welke kleding en afbeeldingen toe te voegen casual chic. De klassieke combinatie is met een donkere opgerolde jeans, gezellige truien en losse denim shirts. In de winter, het is alleen nodig om toe te voegen de schapenvacht vacht — een stijlvolle manier, van die niet willen om eruit te komen, klaar. Ook zal er interessant met de schoenen denim overalls, losse kleden in bloem rok “schoolmeisje” en zo verder.

Navy Blikjes Pro Cab 6 Maat Half 5 Heren TJ1uFlKc3

Steve de in uitverkoop Bag Tc808 Madden Bgemmaa XnwO80NPk

Albright Hermintage Anthropologie Weekendtas Miss Albright Weekendtas Albright Miss Anthropologie Anthropologie Miss Hermintage OukZPXi

damestas Paula bag 62 schoudertas alledaagse 510 Uni schoudertas FT1l3KJc

Nwt Holden Rydell damesjack groenbot voor damesUltramarijn Medium xrCBoedW
zwart kristallen avondtas Prachtige goud met en txodCBsQhr